Priser

Jeg har hyggelige priser til de ulike anledningene. Her har jeg sydd sammen noen forslag til dere. Skulle ikke noen av forlagene passe ditt bryllup, ta kontakt så skreddersyr jeg et tilbud til dere. 

Bronse 6000,-

Fotografering i studio. Opp til en time i studio og 10 bilder inkl. Jeg har lang erfaring med studiofotografering og vet å sette fantastisk lys.

Sølv 8.900,-

Fotografering av de offisielle bildene av brudeparet. Du får: 1 - 2 timer fotografering på lokasjon(er) og  20 bilder redigert etter eget valg.

Gull 15 900,- 

Fotografering fra vielsen og de offsielle bildene på lokasjon. Du får: planleggingstime, 3-4 timer fotografering, 100 bilder fra vielsen, 50 offisielle bilder dere velger selv. Pakken er perfekt for TK, lite album og forstørrelser. 

Diamant 25.900,- 

Heldagsfotografering. Her får brudeparet alle de beste bildene fra forberedelser, vielser og festen. Du får: planleggingstime, alle beste bildene fra hele dagen og redigering i etterkant (2-300). Perfekt for å lage album, TK og bilder til forstørrelser. Booker du før mai får tilbud om foto-vegg til festen. Du får alle bildene fra denne (verdi 2500,-). 

Jeg anbefaler å ta kontakt for gode kampanjetilbud for prisene kan variere. Avtal en uforpliktende planleggingstime, så finner vi som regler ut av hva dere ønsker og til en avtalt  pris. 

Ekslusiv

Jeg kan lage en pakke tilpasset dere. Kanskje dere har eget skreddersydd opplegg for en helg, skal gifte dere i utlandet eller ønsker film i tillegg til foto? Jeg kan også stille med 2 fotografer som dekker ulike sjangre. Ta kontakt for uforpliktende prat.

Alle mine bilder leveres høytoppløselig til fritt privat bruk.

*reiser utover Rogaland er ikke inkl. i prisen. 


Kontakt

mob: +47 988 17 498

marius.vervik@gmail.com

www.storfotograf.no

Using Format