Priser

Vi har hyggelige priser til de ulike anledninger, men kan selvsagt skreddesy ditt bryllup. Her har vi sydd sammen noen forslag til dere.

Bronse 5000,-

Fotografering i studio. 10 bilder inkl.

Sølv 7.500,-

Fotografering av de offisielle bildene av brudeparet. Du får: 10 portrettbilder og redigering i etterkant, dere velger de bildene dere vil ha. 

Gull 14 500,- 

Fotografering fra vielsen og de offsielle bildene på lokasjon. Du får: planleggingstime, 50 bilder fra vielsen, 25 portrettbilder og visningstime med evt redigering i etterkant, dere velger selv hvilke bilder dere ønsker. Pakken er perfekt for TK, lite album og forstørrelser. 

Diamant 24.500,- 

Heldagsfotografering. Her får brudeparet alle de beste bildene fra forberedelser, vielser og festen. Du får: planleggingstime, alle beste bildene fra hele dagen og redigering i etterkant. Perfekt for å lage album, TK og bilder til forstørrelser. I denne pakken setter jeg også opp foto-vegg til festen og leverer alle bildene fra denne (verdi 2500,-). 

Jeg anbefaler å ta kontakt for gode kampanjetilbud for prisene kan variere. Avtal en uforpliktende planleggingstime, så finner vi som regler ut av hva dere ønsker og til en avtalt  pris. 

Ekslusiv

Jeg kan lage en pakke tilpasset dere. Kanskje dere har eget skreddersydd opplegg for en helg, skal gifte dere i utlandet eller ønsker film i tillegg til foto? Jeg kan også stille med 2 fotografer som dekker ulike sjangre. Ta kontakt for uforpliktende prat.

Alle mine bilder leveres høytoppløselig til fritt privat bruk.


Kontakt

mob: +47 988 17 498

marius.vervik@gmail.com

www.storfotograf.no

Using Format