Priser

Vi har hyggelige priser til de ulike anledninger, men kan selvsagt skreddesy ditt bryllup. Her har vi sydd sammen noen forslag til dere.

Bronse 5000,-

Fotografering i studio. 10 bilder inkl.

Sølv 7.500,-

Fotografering av de offisielle bildene av brudeparet. Du får: 10 portrettbilder og redigering i etterkant, dere velger de bildene dere vil ha. 

Gull 14 500,- 

Fotografering fra vielsen og de offsielle bildene på lokasjon. Du får: planleggingstime, 50 bilder fra vielsen, 25 portrettbilder og visningstime med evt redigering i etterkant, dere velger selv hvilke bilder dere ønsker. 

Diamant 24.500,- 

Heldagsfotografering. Her får brudeparet alle de beste bildene fra forberedelser, vielser og festen. Du får: planleggingstime, alle beste bildene fra hele dagen og redigering i etterkant. Perfekt for å lage album, TK og bilder til forstørrelser.

Vi tilbyr også photobooter og video. 

Vi anbefaler å ta kontakt for gode kampanjetilbud for prisene kan variere. 

Ekslusiv

Jeg kan lage en pakke tilpasset dere. Kanskje dere har eget skreddersydd opplegg for en helg, skal gifte dere i utlandet eller ønsker film i tillegg til foto? Jeg kan også stille med 2 fotografer som dekker ulike sjangre. Ta kontakt for uforpliktende prat.

Alle mine bilder leveres høytoppløselig til fritt privat bruk.


Kontakt

mob: +47 988 17 498

marius.vervik@gmail.com

www.storfotograf.no

Using Format